Creveți cu tăiței
Ingrediente (2porții): 225g creveți congelați, 100 g tăiței de orez, 400 g mix legume congelate, 1 lămâie verde, 200 ml lapte cocos, 1 lg ghimbir murat, 1 lg ulei floarea soarelui, sare, cilli, curry.
Preparare: Decongelează creveții. Prepară tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj și apoi lasă-i să se scurgă. Prăjește creveții aprox. 2 minute în tigaie, în ulei încins, adaugă legumele și pudra de curry și călește aprox. 4 minute. Rade coaja de lămâie verde și, la final, stoarce și zeama; Lăsă ghimbirul să se scurgă și adăugă-l apoi în tigaie împreună cu tăițeii; Stinge cu lapte de cocos și condimentează cu coajă rasă și suc de lămâie verde, sare și chili.
Articolul Rețeta zilei apare prima dată în Monitorul Expres – Stiri Brasov.
Citeste mai mult