Preparatelor care au la bază vită, fructe de mare și pâine artizanală de la restaurantul Boccone, li se alătură de o perioadă și preparate din bucătăria românească clasică, pentru a veni în întâmpinarea a cât mai multe gusturi și preferințe. Așa că zilnic, la meniul zilei, gurmanzii pot opta pentru supe, ciorbe și alte preparate tradiționale din bucătăria românească și uneori din bucătăria italiană. Astăzi, de exemplu, variantele oferite sunt: ciorba de perișoare, ciorbă de legume și cotlet de porc cu sos și legume. Până la 1 iunie, la fiecare meniu Boccone oferă o bere cooler cu lămâie. Se poate comanda și livra și la domiciliu (0747096860)
Boccone este un restaurant, pe un concept rar în România de bucătărie deschisă și materie primă de înaltă calitate, mare parte provenită direct din Italia. Totul este pregătit în fața clienților de Chefii Florin și Alex Radu, într-o afacere de familie în care partea de management în aparține lui Silviu Radu.
Post-ul Meniul zilei la Boccone vine cu o bere cooler din partea casei! apare prima dată în Gazeta Dambovitei.
Citeste mai mult