Adesea luăm decizii inteligente în alegerea tehnologiei pentru a ne bucura de un avantaj și pentru a câștiga un avantaj față de concurenți, dar ne dezamăgim la mijloc dacă încercăm să instalăm noi înșine tehnologia și nu reușim să o facem. Noua tehnologie pregătită poate fi foarte fluidă și ușoară atunci când este rezolvată în cercul unui profesionist calificat în tehnologie care este specializat în tehnologia care urmează să fie implementată.
Fiecare afacere este diferită și nevoile lor variază foarte mult în funcție de tipul de afacere, indiferent că tehnologia informației este o alegere impresionantă pentru orice tip de afacere. Pentru afacerea dvs. puteți alege să începeți cu tehnologia și puteți avea succes în doar două cazuri, fie că sunteți bine informați despre tehnologie, fie că aveți noroc cu ea. Prin urmare, este recomandabil să se consulte cu furnizorii competenți de servicii în domeniul tehnologiei informației; Acestea vă vor ajuta nu doar la selectarea și instalarea tehnologiei potrivite, ci și dacă nu există nicio soluție pentru afacerea dvs., pot, de asemenea, să proiecteze programe software satisfăcătoare pentru nevoile afacerii dvs. Mai jos sunt pașii care descriu cum să începeți și să continuați în timp ce utilizați o nouă tehnologie sau o soluție software special dezvoltată?
1. Cunoașteți nevoile afacerii dvs.
Ești cea mai bună persoană care știe despre nevoile afacerii tale. Documentați toate cerințele în detaliu, furnizați o descriere clară a sistemului existent, soluțiile așteptate, abordări alternative pentru rezolvarea problemei (dacă știți), greutatea și impactul problemei asupra afacerii dvs. Dacă aveți aceste informații utile, va exista o listă de verificare pe care o puteți compara pe măsură ce alegeți și mergeți mai departe cu soluții. Este important să se implice utilizatorul final în proces înainte ca soluțiile tehnologice să fie identificate și implementate.
2. Evaluează toate resursele disponibile.
Pentru a lansa orice tip de tehnologie informațională, aveți nevoie de un computer cel puțin, evident. Și dacă aveți angajați care lucrează pentru dvs., ar fi o idee bună să cunoașteți cât de departe pot merge cu noua tehnologie. Este foarte important să identificați abilitățile financiare, active și tehnice ale angajaților dvs.; aceste informații vă vor permite să alegeți o soluție care să se potrivească afacerii dvs.
3. Bugetarea noilor tehnologii.
Acum, că vă cunoașteți finanțele, este timpul să alocați fondurile disponibile. Când calculați soluțiile software, luați în considerare următoarele costuri; consultarea companiilor de software, achiziționarea hardware-ului necesar, achiziționarea de soluții de la furnizorii IT, instalarea de soluții, instruirea personalului și angajaților, costurile de întreținere și asistență etc.
4. Discuție cu experți în tehnologia informației; descrie-ți afacerea și cerințele.
Chiar dacă știți că există software de aplicație pentru a atenua, este întotdeauna mai bine să contactați organizația software pentru a afla despre toate opțiunile disponibile, este posibil să puteți găsi o modalitate mai bună. Dacă nu știți despre vreo tehnologie care va aduce beneficii afacerii dvs., explicați-le ce intenționați să faceți, dacă este posibil, prezentați documentele pe care le-ați pregătit la pasul 1. Dacă doriți să discutați despre bugetul dvs., furnizorul dvs. ar putea să vină cu o soluție care se află sub bugetul dvs. Uneori, pachetele software special dezvoltate oferă un avantaj mai bun decât software-urile conservate de pe piață.
5. Obțineți o soluție de la furnizorul la alegere.
Este posibil să fie disponibile aplicații software care să se potrivească nevoilor dvs., vă puteți achiziționa software-ul și puteți continua instalarea cu ajutorul furnizorului dvs. de software. Dacă niciunul dintre software-urile existente nu vă rezolvă nevoile afacerii, obțineți software specializat dezvoltat de cei mai importanti furnizori de servicii de programare personalizate de pe piață.
6. Testează acuitatea software-ului, oferă instruire utilizatorilor finali.
Odată livrat și instalat cu succes, soluția dvs. software (indiferent dacă este software dezvoltat personalizat sau software personalizat) este pregătită pentru testarea acceptării utilizatorilor, angajarea personalului dvs. și introducerea diferitelor seturi de date, testarea funcționalității software-ului și raportarea modificărilor care apar. Organizați sesiuni de instruire pentru angajații dvs. pentru a-i ajuta să se familiarizeze cu soluția nou instalată.
7. Păstrați legătura cu furnizorul dvs., actualizați-vă sistemul când și când este necesar.
Pe măsură ce afacerea dvs. progresează, este posibil să fie necesar să vă modificați sistemele de informații pentru a satisface noile cerințe. De asemenea, oferte de tehnologieunghiurile din acel moment se pot dovedi mai benefice pentru afacerea dvs. Este posibil să aveți ocazional întrebări despre software, să contactați compania dvs. de software și să le transmiteți nevoile. Oferind feedback despre software, acest lucru le permite să își îmbunătățească oferta și, dacă sunteți foarte mulțumiți de serviciul lor, nu uitați să scrieți o notă de apreciere, este o parte a motivației care îi va obliga să continue să vă servească mai bine pe cereri viitoare.
Sursa: impartialdebacau.ro