Sfaturi digestive pentru masa de Crăciun.
Ca să vă bucuraţi de bunătăţile de pe masa de Crăciun şi să aveţi sărbători fără pastile şi stări de rău, e bine să vă amintiţi aceste reguli şi să ţineţi cont de ele:
Nu staţi la masă 3-4 ore, veţi mînca prea mult şi nu vă veţi mişca aproape deloc. Carnea de porc nu este chiar atît de periculoasă dacă este completată cu activitatea fizică.
Nu mîncaţi carne fierbinte. Temperatura crescută poate modifica temporar procesele unei digestii normale.
Feriţi-vă să asociaţi la aceeaşi masă sarmalele şi cozonacul şi nu veţi avea probleme nici cu digestia, nici cu silueta.
Evitaţi să beţi lichide multe înainte de a mînca preparate din carne şi nici nu consumaţi tărie în primele două ore după masă. Detalii pe doctorexpres.ro
Articolul Sfaturi digestive pentru masa de Crăciun apare prima dată în Monitorul Expres – Stiri Brasov.
Citeste mai mult