Pui tandori
Ingrediente: 4 linguri iaurt, 2 linguri pastă de roşii, 1 linguriţă ghimbir ras, 3 căţei de usturoi pisaţi, 1/2 linguriță. mustar, 1/2 linguriţă boia iute, 1 linguriţă boia dulce, 1 linguriţă chimen, 1 linguriţă coriandru, 1 kg pulpe de pui
Preparare: Pulpele de pui se spală, se crestează. Se condimentează cu sare şi piper. Se prepară marinata din ingredientele de mai sus. Se pun pulpele într-o pungă, se pune marinata peste ele, se agită bine şi se lasă la rece pentru 1 oră. Se pune carnea pe grătar, se întorc după 20 minute, se mai lasă 15 minute. Puiul Tandori se serveşte cu sos de iaurt cu mentă.
Articolul Rețeta zilei apare prima dată în Monitorul Expres – Stiri Brasov.
Citeste mai mult