Prăjitură la cană
Ingrediente: 4 linguri de făină,4 linguri de zahăr, 2 linguri de cacao, 1 ou, 3 linguri de lapte, 3 linguri de ulei, 1/4 linguriţă de praf de copt, 1/2 linguriţă de esenţă de vanilie, un praf de sare
Instrucţiuni: Într-o cană mare, combină făina, zahărul, cacaoa, praful de copt şi sarea. Adaugă oul şi amestecă bine. Adaugă laptele, uleiul şi esenţa de vanilie. Amestecă până se omogenizează. Pune cana în cuptorul cu microunde şi găteşte timp de aproximativ 1 minut şi 30 de secunde, sau până când prăjitura a crescut şi este coaptă la mijloc. (Timpul poate varia în funcţie de cuptorul tău cu microunde.) Poţi adăuga bucăţi de ciocolată, nuci sau fructe uscate în aluat înainte de a găti prăjitura. Apoi, o poţi servi cu îngheţată sau frişcă deasupra.
Articolul Rețeta zilei apare prima dată în Monitorul Expres – Stiri Brasov.
Citeste mai mult