Scoici Saint Jacques sotate
Ingrediente: 500 gr carne de scoici Saint Jacques(se găsesc cogelate),25 gr unt, 2-3 căței usturoi, sare de mare, piper, zeama de la o lămâie.
Preparare: decongelăm și ștergem scoicile cu șervete absorbante ca să îndepărtam excesul de apă. Incingem untul și adăugam scoicile asezonte cu sare de mare și piper. Adaugam cățeii de usturoi curățați și felați. Rumenim scoicile pe ambele părți, cam câte un minut pe fiecare parte. Apoi stoarcem peste scoici zeama de la o lămâie. Lasăm pe foc câteva secunde apoi le dăm deoparte. Scoicile se pot așeza pe un pat de frunze de valeriană sau baby spanac stropite cu zeamă de lămâie și ulei de măsline.
Articolul Rețeta zilei apare prima dată în Monitorul Expres – Stiri Brasov.
Citeste mai mult