Delia Oros, proprietara patiseriei La Belle Vie din Satu Mare a participat, săptămâna trecută, la un curs de specializare în arta ciocolatei, desfășurat la Chocolate Academy din Belgrad, sub îndrumarea celebrului master pastry chef Remy Delette.
„A fost o experiență extraordinară la Belgrad. Sunt onorată și extrem de bucuroasă că am avut ocazia să învăț direct de la un profesionist desăvârșit în domeniul ciocolatei. Am acumulat informații și tehnici prețioase, care mă vor ajuta să aduc în vitrinele noastre produse și mai rafinate pentru clienții din Satu Mare”, a declarat fondatoarea La Belle Vie Patisserie.
Participarea la astfel de cursuri internaționale face parte din angajamentul asumat de echipa patiseriei de a rămâne mereu conectată la cele mai noi tendințe și standarde din domeniul cofetăriei și ciocolateriei.
La Belle Vie își propune să ofere sătmărenilor nu doar deserturi gustoase, ci adevărate experiențe culinare, finisate prin know-how internațional.
„Suntem în permanență în căutarea excelenței. Credem că profesionalismul pornește de la dorința de a învăța continuu, iar clienții noștri merită ce e mai bun”, a mai transmis reprezentanta brandului.