Este special, este preocupat de tradiție, glumește, bucură oameni, muncește de dimineața până seara și nu se plânge de nimic. Își dorește doar sănătate pentru că, spune el, sănătatea îl lasă să muncească. Pe heteșul (pălincar) Huluban a lui Ciufala din Cizer l-am întâlnit datorită gastronomului Mircea Groza. „Este un om simplu, harnic, iubește tradiția, face numai lucruri de calitate”, mi-a spus Mircea Groza despre producător. Pălincarul s-a prezentat scurt: „Io îs Huluban a lui Ciufala din Cizer, dar mi se spune Hapa.” Cum, nu știți ce înseamnă „heteș”? Simplu,…
Articolul Pălincuță, be-te-aș bine. Heteșul Huluban a lui Ciufala din Cizer, o poveste despre hărnicie, tradiție și viață apare prima dată în Magazin Sălăjean.
Citeste mai mult